Over Spijkers Metaal

Spijkers Metaal is een jong, dynamisch maar professioneel bedrijf. De basis werd jaren geleden gelegd. Vanaf jonge leeftijd legt Robert Spijkers zijn passie en ambitie in de techniek. Het bewerken van staal voerde hierbij de boventoon en leverde steeds meer opdrachten op.  Vanaf 2012 heeft dit geleid naar het bedrijf in zijn huidige vorm. Sindsdien is ieder project voor ons een nieuwe uitdaging waarbij wij graag helpen meedenken over uw idee.

Staal en meer

Staal is ons vak, maar om projecten te laten slagen gaat Spijkers Metaal verder dan slechts het bewerken van staal. Wij proberen mee te denken met de ideeën die u wilt waar maken. Zijn hier andere materialen of vakmanschap bij nodig ?  Geen probleem! Wij regelen dat en zorgen dat het eindresultaat naar wens wordt!

Onze kwaliteit

Vakmanschap staat bij ons voorop. Wij stellen hoge eisen aan het door ons geleverde product of resultaat. Resultaten moeten zich laten kenmerken door details, duurzaamheid en perfectie in de afwerking. Spijkers Metaal wil met trots kunnen terugkijken op reeds gerealiseerde projecten. Dit kan alleen wanneer goed niet goed genoeg is.

Neem contact met ons op
Bekijk onze projecten
Blijf op de hoogte via Facebook